FACIALS ARE LIKE YOGA FOR THE SKIN

Bijgewerkt op: 23 okt 2019


Gezichtsbehandelingen zijn niet meer weg te denken in schoonheidssalons. Deze ondergaan we niet alleen om onze huid weer een boost te geven, maar ook om even een momentje van ontspanning voor onszelf te pakken. Na een gezichtsbehandeling voel je je namelijk weer als herboren!

Bij Koonings Beautysalon werken wij met professionele producten en apparatuur om zo het beste uit elke behandeling te halen. Natuurlijk worden alle producten die we gebruiken tijdens onze behandelingen aangepast op de conditie van je huid, die we voor elke behandeling goed analyseren. Daarnaast geven wij jou de keuze uit 3 verschillende behandelingen.


Zoals al eerder aangegeven zorgen wij voordat wij beginnen aan de behandeling een goed beeld hebben van uw huidconditie, zodat wij de gehele behandeling aan kunnen passen aan je huid. De huid wordt daarna zorgvuldig schoongemaakt met onze reinigingsproducten, zodat er geen make up restjes of ander vuiligheid meer op de huid ligt. Na de reiniging brengen wij een dieptereiniging aan. Deze zorgt ervoor dat de huid dieper in de huid gereinigd wordt, en dat de dode huidcellen van de huid loslaten. Op basis van de huidconditie bepalen we dan of dit doormiddel van een peeling of een lysing (zonder korrel) gebeurd. Na het inmasseren van dit product gebruiken we het stoomapparaat om de huid te verwarmen en week te maken. Dit doen we zodat we hierna de onzuiverheden in de huid makkelijker kunnen verwijderen. Mocht je gekozen hebben voor de COMPLEET of de DELUXE facial, dan gaan we na het verwijderen van de onzuiverheden verder met het epileren van de wenkbrauwen en krijg je daarna nog een ontspannende gelaatsmassage om lekker tot rust te kunnen komen. Vervolgens wordt bij elke facial een masker aangebracht, die ook weer past bij je huidtype. Deze laten wij 10 tot 15 minuutjes inwerken om deze vervolgens te verwijderen en tot slot een heerlijke dagverzorging aan te brengen. Boek jouw behandeling nu door even te bellen naar 0493 313 220 of te mailen naar beauty@koonings.com#gezichtsbehandeling #beauty #skincare #skin #facial

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven