LANGE EN VOLLE WIMPERS

Bijgewerkt op: 23 okt 2019


Ogen vallen, net als de wenkbrauwen als eerste op in het gezicht. Daar mogen mooie wimpers natuurlijk niet in ontbreken. Deze bepalen een groot deel van de oogopslag en worden over het algemeen als mooier ervaren naarmate ze dikker, donkerder en langer zijn.

In onze salon bieden wij verschillende wimperbehandelingen aan die zorgen voor een erg mooie oogopslag.


WIMPERS VERVEN

Net als de wenkbrauwen kunnen we ook wimpers verven. Hier worden de wimpers niet voller en langer van, alleen donkerder. Ideaal voor mensen die weinig tot geen mascara dragen, op vakantie gaan of gewoon donkerdere wimpers willen. Wimperverf blijft ongeveer 2 tot 3 weken zitten.


WIMPERLIFTING

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads waardoor een krultang voortaan overbodig is! We gebruiken hiervoor professionele producten van Lash Extend en werken heel secuur. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor de wimpers.


WIMPEREXTENSIONS

Voor het creëren van langere en vollere wimpers werken we met wimperextensions. Dit zijn valse wimpers die op de eigen wimperhaartjes worden gezet met een speciale wimperlijm. We vragen hier altijd eerst naar de wensen van de klant en geven een passend advies. We werken met verschillende lengtes en diktes, zodat we elk gewenst resultaat kunnen bereiken. Wimperextensions blijven tot ongeveer 3 weken zitten, waarna je ze weer op kunt laten vullen. Ook voor wimperextensions gebruiken we het merk Lash Extend. Deze haartjes zijn erg zacht en kunnen bijna niet onderscheiden worden van echte haartjes! Met het zetten van wimperextensions werken we met 2 verschillende soorten technieken. De One By One techniek, en de Russian Volume techniek. Met One By One wordt bedoeld dat er per eigen wimper 1 extension wordt geplaatst. Dit geeft een natuurlijker resultaat dan de Russian Volume techniek. Hier worden namelijk per eigen wimper meerdere (dunnere) extensions geplaatst waardoor je meer volume krijgt.


Voor meerinformatie kunt u altijd contact met ons opnemen! De prijzen vind u onder het kopje ‘pakketten en prijzen’.#wimperlift #wimpers #eyelift

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven