EYEBROWS SPEAK LOUDER THAN WORDS

Bijgewerkt op: 23 okt 2019


Onze wenkbrauwen zijn een soort van ‘visitekaartje’ voor ons gezicht. Het uiterlijk van de wenkbrauwen bepalen namelijk voor een groot deel het uiterlijk van het gezicht. Bij elk gezicht past ook weer een ander soort wenkbrauw en je hebt veel verschillende vormen en kleuren. Maar de belangrijkste functie van de wenkbrauw is natuurlijk het beschermen van onze ogen. Ze houden stof, vuiltjes en transpiratie tegen waardoor wenkbrauwen onmisbaar zijn.


Door de jaren heen zijn er veel trends geweest op het gebied van wenkbrauwen shapen. Tegenwoordig kan alles wel, en zijn er veel manieren om wenkbrauwen mooi in model te brengen, maar er moet natuurlijk altijd rekening gehouden worden met de natuurlijke vorm en kleur van de wenkbrauw.


Onze beauty experts luisteren goed naar je wensen en zullen zelf ook een passend advies geven om voor jou de mooiste wenkbrauwen te kunnen creëren. In onze salon maken we gebruik van wax, touw en een pincet voor het shapen van de wenkbrauwen. Daarnaast kun je je wenkbrauwen ook laten verven waardoor ze net wat meer opvallen en de vorm net wat mooier en strakker uitkomt. Wenkbrauwverf blijft ongeveer 2-3 dagen op de huid zitten en ongeveer 2-3 weken in de haartjes.


Daarnaast kunnen we de wenkbrauwen ook verven met Henna. In tegenstelling tot normale wenkbrauwverf blijft henna tot 14 dagen op de huid zitten en tot wel 6 weken op de haartjes! Dit geeft een prachtig resultaat en je hebt er ook nog eens langer plezier van!


Wij raden Henna of wenkbrauwen verven af wanneer je:

- Een erg vette huid heeft. De henna/verf verdwijnt dan snel van de huid. Al hele donkere en volle wenkbrauwen hebt, de henna/verf geeft dan weinig extra resultaat.

- Een geïrriteerde huid heeft, of wondjes in de wenkbrauwen.Gevoelig bent voor haar - en wenkbrauwverf.

- Ooit een allergie heeft gekregen na een henna/verf behandeling.


Voor meer informatie kunt je altijd contact met ons opnemen. Je kunt de prijzen vinden onder het kopje ‘pakketten en prijzen’.#wenkbrauwen #shapen #eyebrows #henna

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven